Rastu ekonomiky by mala v ďalších rokoch pomôcť aj spotreba domácností - Žúdel, Branislav
Zhrnutie vývoja vonkajšieho ekonomického prostredia a rast vývoja ekonomiky v niektorých krajinách eurozóny a Slovenska. Spotrebiteľské správanie domácností.