Právna úprava zdaňovania nových dopravných prostriedkov z hľadiska dane z pridanej hodnoty - Beňo, Mojmír
Právna úprava zdaňovania nového dopravného prostriedku z hľadiska DPH podľa zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Práva a povinnosti vyplývajúce z dodania nového dopravného prostriedku v závislosti od statusu podnikateľa.