Vplyv metódy výberu na mieru zhody medzi expertmi - Hanák, Róbert, 1979-
Rozpor a nejednotnosť v názoroch expertov pri riešení rovnakého problému je možné znížiť aplikáciou správnej metódy výberu expertov. V doméne personálneho manažmentu sa ako najlepšia ukázala metóda CWS indexu.