Komunikatívne kompetencie: výzva cudzojazyčného vzdelávania 21. storočia - Helmová, Milena, 1954-
Autorka sa podrobnejšie zaoberá čiastkovými kompetenciami účastníka komunikácie v medzinárodnom interkultúrnom prostredí a ich významom pre úspech firmy na globálnom trhu.