Možnosti použitia technológií z pohľadu učiteľa jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Možnosti použitia informačných a komunikačných technológií (IKT) vo vzdelávacom procese. Pozornosť je sústredená hlavne na webové aplikácie weblog a audioblog a možnosti ich použitia vo vzdelávacom procese. Weblog a audioblog nemôžu nahradiť tradičnú výučbu v triede, ale môžu pomôcť učiteľom obohatiť a rozšíriť ju o nové možnosti štúdia jazykov.