Nástroje na meranie individuálnych preferencií k intuitívnemu rozhodovaniu - Hanák, Róbert, 1979-
Spôsoby merania intuície, a to ako kognitívneho štýlu, osobnostnej dispozície alebo rozhodovacieho štýlu. Zosumarizovenie merania intuície a tiež aj racionalizácie. Zhrnutie a porovnanie dotazníkov.