Prediktívna validita dotazníkov merajúcich intuíciu PID, REI a GDMS - Hanák, Róbert, 1979-
Kognitívne štýly a ich prínos k meraniu intuície. Výsledky výskumov, kde sa skúmal kognitívny štýl meranými dotazníkmi REI, PID a GDMS a jeho prediktívna validita.