Implementácia BPO do dopravných podnikov - Hrašková, Dagmar
Dôvody aplikácie outsourcingu v doprave. Implementácia dynamického outsourcingu. Kontinuálny proces outsourcingu. Prínosy a riziká outsourcingu.