Rakúske poisťovníctvo sa ovedčilo aj v ťažkých časoch - Geyer, Günther
Rozhovor s prezidentom Der Versicherungsverband Österreich, Dr. Günterom Geyerom, o rakúskom poistnom trhu, jeho zmenách, vývoji, poslaní a cieľoch VVÖ za posledné dve desaťročia.