Budúcnosť finančného vykazovania v poisťovníctve - Hupková, Eva
Revidované návrhy účtovania poistných zmlúv, ktoré vydal Výbor pre medzinárodné účtovné štandardy IASB (International Accounting Standards Board). Tento dokument je určený na pripomienkovanie, avšak zásadným spôsobom zmení účtovanie účtovných jednotiek, ktoré vystavujú poistné zmluvy.