Opodstatnenosť využitia pohlavia v diferencovanom marketingu - Brokešová, Zuzana, 1985-
Rozhodovanie sa o finančných otázkach mužov a žien. Opodstatnenosť využívania tohto faktora pri marketingovej komunikácii. Otázka pohlavia v oblasti poisťovníctva.