Story Swiss Re: Otvorená myseľ, spájanie generácií
Vznik a 150 - ročná činnosť významnej zaisťovne Swiss Re. Úlohy svetového poisťovníctva a zaisťovníctva v rýchlo sa meniacich ekonomických, technologických a spoločenských podmienkach.