Outsourcing ako progresívna manažérska koncepcia - Majerová, Jana
Základné ekonomické aspekty outsourcingu. Jedná sa o progresívnu manažérsku koncepciu, ktorej implemetovanie je pre podnik možným zdrojom stabilnej konkurenčnej výhody. Túto skutočnosť si však aj napriek pozitívnym zahraničným skúsenostiam manažéri domácich podnikov neuvedomujú v dostatočnej miere, čo oslabuje ich konkurenčnú pozíciu na globalizujúcich sa trhoch.