Založení banky v EHP - Przyhody, Patrik
Ako zriadiť pobočku zahraničnej banky na území Českej republiky, či v inom štáte Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), ale aj pobočku z oblasti mimo EHP. Podmienky a proces udelenia bankovej licencie.