Kurikulum študijného programu Fakulty matematiky, fyziky a informatiky, Evanjelickej bohosloveckej fakulty, Rímskokatolíckej Cyrilometodejskej bohosloveckej fakulty UK v Bratislave a Jesseniovej lekárskej fakulty v Martine a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Dubeňová, Katarína
Analýza študijných programov vybraných vysokých škôl neekonomického zamerania s dôrazom na prítomnosť, resp. neprítomnosť ekonomických predmetov.