Kurikulum študijných programov Slovenskej zdravotníckej univerzity a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Jankelová, Nadežda, 1966-
Charakteristika Slovenskej zdravotníckej univerzity. Profil a uplatnenie absolventov podľa jednotlivých fakúlt. Ekonomické predmety vyučované na jednotlivých fakultách. Požiadavky praxe.