Kurikulum študijných programov Akadémie ozbrojených síl generála M. R. Štefánika a Pedagogickej fakulty UK v Bratislave a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Krištofík, Stanislav, 1959-
Analýza štúdia z pohľadu študijných programov a definovanie ekonomických predmetov na Akadémii ozbrojených síl generála M. R. Štefánika. Analýza štúdia podľa profilu absolventov, definovanie ekonomických predmetov na Pedagogickej fakulte UK v Bratislave.