Moderní retailová banka z pohledu IT - Bažant, Ivo
Požiadavky pracovníkov bánk ale i klientov na modernú retailovú banku. Transakčný bankový systém - "core banking system". Integrovaný modulárny systém "time-to-market", ktorý sa dokáže prispôsobiť novým požiadavkám.