Trendy v bankovních front-end systémech. - Růžička, Ivo
Budúcnosť a zmeny v oblasti front-end systémov a ich prínosy pri zmene bankových produktov. Zefektívnenie procesov, šetrenie nákladov, využitie nových distribučných kanálov a rýchlejšie reagovanie na situáciu na trhu.