Kurikulum študijných programov Farmaceutickej fakulty a Fakulty prírodných vied UK v Bratislave a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Breveníková, Daniela
Ekonomické vzdelávanie pre Farmaceutickú fakultu UK v Bratislave. Profil absolventa študijného odboru farmácia. Ekonomické vzdelávanie pre Prírodovedeckú fakutu UK v Bratislave. Uplatnenie absolventov magisterského štúdia Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave.