Ke včasnosti a dochvilnosti účtování - Schiffer, Vladimír
Problematika včasného a presného účtovníctva, ktorá má význam pri získavaní aktuálnych informácií pri riadení účtovnej jednotky v priebehu kalendárneho či hospodárskeho roka, ale aj po jeho skončení.