Vyšší náhrada při nevyplacení mzdy - Jouza, Ladislav
Problematika platobnej neschopnosti firiem. Neschopnosť zamestnávateľa vyplatiť zamestnancovi mzdu. Účinnosť zákona č.118/2000 Zb. o ochrane zamestnancov pri platobnej neschopnosti zamestnávateľa. Návrh na zahájenie insolvenčného konania. Záloha na náklady. Nevyplatené mzdové nároky. Vyšší mzdový limit. Postup zamestnanca. Lehoty uplatnenia nároku.