Zákon o DPH - daňové doklady - Kuneš, Zdeněk
Zmena vo vystavovaní daňových dokladov, ich zasielaní a uchovávaní. Elektronizácia daňových dokladov. Implementácia Smernice Rady 2010/45/EÚ, ktorou došlo k harmonizácii zákona o DPH.