Průvodce změnami v daňové a účetní legislativě v průběhu roku 2013 - Vojtek, Zdeněk
Zhrnutie noviniek, ktoré sa dotýkajú zmien v účtovníctve, zdanenia právnických osôb, zmien v medzinárodnom zdanení, zdanení fyzických osôb, DPH, daní z nehnuteľností, reformy daňovej správy a colnej správy. Zmeny sú v Českej republike účinné od 1.1.2013.