Inteligentné výrobné systémy žilinský model - Gregor, Milan
Oblasť inteligentných výrobných systémov - ZIMS (Zilina Intelligent Manufacturing System). Riadenie podnikov a nové softvérové technológie a technológie znalostného inžinierstva. Inovácie implementované v priemysle.