Ručení odběratele za DPH dodavatele - Děrgel, Martin
Princíp ručenia za DPH. Ručenie podľa daňového poriadku ČR. Sedem typov špeciálneho ručenia v DPH. Ako sa zbaviť hrozby ručenia. Ako účtovať. Zhrňujúce desatoro. Príklady z praxe.