Pracovní poměr na dobu určitou - změny v právní úpravě - Jouza, Ladislav
Novela českého zákonníka práce č. 365/2011 Zb. Pracovný pomer na dobu určitú - dĺžka jeho trvania celkovo 9 rokov. Doba určitá v školstve. Doba určitá u riaditeľa školy. Zmena pracovného zaradenia. Odvolanie riaditeľa školy. Účinnosť novely.