Inštitúcie pôsobiace v oblasti rozvoja kompetencií - Romanová, Daniela, 1984-
Prezentácia siedmych inštitúcií, ktoré pôsobia v oblasti rozvoja kompetencií. Charakteristika Európskej únie a Komisie na dosiahnutie potrebnej zručnosti. Ďalšie inštitúcie, ktoré sa podieľajú na rozvoji kompetencií.