Kreatívna ekonomika a jej meranie - Sochuľáková, Jana
Kreativita ako zdroj a riadiaca sila ekonomického rastu. Kreatívna ekonomika. Zvyšujúca sa konkurencieschopnosť regiónov a ich rozvoj. Meranie podmienok pre rozvoj kreatívnej ekonomiky.