Virtual Commissioning virtuálne uvedenie do prevádzky - Gregor, Milan
Problematika virtuálneho uvedenia komplexných výrobných zariadení a systémov do prevádzky (VUP), systému pre Virtual Commisssioning. Aplikácia VUP prístupu v automobilovom priemysle.