Záujem o slovenské produkty postupne rastie - Kuklová, Jana
Slováci stále intenzívnejšie sledujú pri svojich každodenných nákupoch pôvod kupovaných produktov. Svoju úlohu v tom napĺňajú projekty, ktoré podporujú predaj domácej slovenskej produkcie.