Zhodnotenie a komparácia jednotlivých teórií kapitálovej štruktúry podiku - Cúg, Juraj
Existuje niekoľko všeobecne uznávaných teórií kapitálovej štruktúry. Každá teória kapitálovej štruktúry podniku sa snaží vysvetliť príčiny voľby rôznych kombinácií finančných zdrojov, ktoré používajú podniky na financovanie reálnych investícií. Zhodnotenie a komparácia jednotlivých teórií kapitálovej štruktúry podniku.