Loan loss provisioning in selected european banking sectors: do banks really behave in a procyclical way? - Frait, Jan
Článok analyzuje cyklické správanie bankových úverov a opravné položky pre úverové straty v Českej republike a vo vybraných európskych ekonomikách.