Výber zamestnancov ako jeden z hlavných determinantov skvalitňovania ľudského kapitálu podniku - Novák, Jaromír, 1978-
Výber zamestnancov ako kľúčová činnosť ovplyvňujúca kvalitu podnikovej pracovnej sily. Podstata výberu zamestnancov a príprava na jeho realizáciu. Proces a metódy výberu zamestnancov. Výberový rozhovor ako kľúčová súčasť výberového procesu.