Logistický audit liek na zvýšenie výkonnosti podniku - Majerčák, Peter
Zmyslom logistického auditu je overovanie si logistických cieľov a podpora hlavných podnikových cieľov podľa konkrétnych ukazovateľov. Skúmanie dokumentácie v rámci podnikových logistických procesov.