Vybrané aspekty trhu práce - Pasiar, Ladislav, 1984-
Prínosy niektorých názorových orientácií k pohľadom na problematiku trhu práce. Súčasné teórie politiky zamestnanosti. Prístupy k aktívnej politike zamestnanosti. Prínosy programov aktívnej politiky trhu práce. Účinky znižujúce efekt programov na zamestnanosť. Negatívne účinky programov. Faktory ovplyvňujúce efekty programov aktívnej politiky zamestnanosti.