Analýza výmenných kurzov v období globálnej finančnej krízy: empirická štúdia pre Česko, Maďarsko a Poľsko - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza bilaterálnych vzťahov medzi výmennými kurzami CZK/EUR, HUF/EUR a PLN/EUR v období súčasnej globálnej finančnej krízy, s využitím modelov volatility.