Spoznaj a poraz svojho neplatiča - Haluza, Ivan
Problém neplatenia faktúr. Skazená podnikateľská etika. Stavebníctvo ako najproblematickejšie odvetvie. Register neplatičov daní a odvodov. Zadlžovanie sa firiem. Organizované skupiny, ktoré odkupujú zadlžené firmy. Poradie krajín s najväčšími nedobytnými pohľadávkami. Fingované prevody zadlžených firiem na biele kone.