Zmena sumy zrážok vykonávaných z dôchodkov od 1. júla 2013 - Grauzelová, Ľudmila
Od 1. júla 2013 nadobudlo účinnosť opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 186/2013 Z. z. o úprave súm životného minima. Na základe tohto opatrenia sa s účinnosťou od 1. júla 2013 považuje za životné minimum jednej plnoletej fyzickej osoby suma 198,09 eur mesačne.