Analýza marketingovej produkcie bioproduktov - Nižníková, Zuzana, 1986-
Súčasná situácia bioprodukcie na Slovensku a v zahraničí. Využitie nástrojov marketingovej komunikácie v oblasti bioproduktov. Charakteristika biofarmy Agrokruh a jej marketingová komunikácia. Spôsob odbytu bioproduktov z biofarmy Agrokruh ku konečnému spotrebiteľovi.