Obama sklamal Tichomorie - Pressburg, Adrian Peter
Silnejúci vplyv Číny v Pacifiku na úkor USA. Štatistická vizitka združenia Ázijsko-tichomorskej hospodárskej spolupráce (APEC). Štáty tvoriace APEC a ASEAN (Združenie krajín juhovýchodnej Ázie). Regionálne summity týchto združení. Kam rastie Čína.