Sila jednoduchosti - Košturiak, Ján
Oblasti, kde je možné zjednoušením dosiahnuť úspory vo firme. Ako na zjednodušenie. Šesť princípov efektivity. Paretov princíp. Menej je viac. Obmedzovanie času, priestoru a zdrojov. Voľba podstatného.