Určenie výšky dávky v nezamestnanosti - príjem z posledného zamestnania - Kamenistá, Zuzana
Nárok na dávku v nezamestnanosti je podmienený okrem vedenia klienta v evidencii uchádzačov o zamestnanie dosiahnutím 730 dní poistenia v nezamestnanosti v posledných troch rokoch pred zaradením do evidencie uchádzačov o zamestnanie. Táto podmienka je stanovená zákonom č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Európske doby poistenia v nezamestnanosti. Obdobia, ktoré majú byť zohľadnené na priznanie dávok v nezamestnanosti alebo papierovou verziou formulára SED U002 - záznam o poistení.