Ako je na tom finančné zdravie našich miest a obcí v priebehu roka 2013? - Neupauerová, Zuzana
Najzadlženejším mestom je stále Žilina. Zo 138 slovenských miest presiahla 60 percentný limit zadlženia Myjava. Veľmi dobrá finančná stabilta je v Seredi, Senci, Hlohovci, Kežmarku a Poprade. Najväčšie problémy s finančnou stabilitou majú mestá Handlová, Žilina, Vranov nad Topľou.