Nový zákon o ochrane osobných údajov - Schikor, Daniel
Zmeny, ktoré prináša zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Prevádzkovateľ informačných systémov (IS), spracúvajúcich osobné údaje, je povinný splniť tieto zmeny do presne stanoveného termínu.