Uplatnenie Public Relations ako nástroja marketingovej komunikácie slovenských vysokých škôl - Zvaríková, Katarína
Význam Public relations pre vysoké školy. Prieskum zameraný na mieru využívania Public relations slovenskými vysokými školami.