Nové technologie ve správě průmyslových nemovitostí
Nový trend v oblasti správy a regulácie komerčných nehnuteľností. M2M (machine-to-machine) technológia a vstup do novej éry výstavby energeticky úsporných inteligentných budov. Budovy, v ktorých sa využíva počítačom kontrolované zariadenie spravované prostredníctvom automatizovaného systému budov - building automation system. Diaľkové monitorovanie, overovanie, riadenie portfólií budov v reálnom čase.