Politika trhu práce v období hospodárskej krízy - Klimko, Roman, 1985-
Vymedzenie politiky trhu práce. Zameranie a ciele politiky trhu práce. Reformy aktívnej politiky trhu práce v podmienkach Slovenskej republiky podľa databázy LABREF.