Komparácia vybraných ukazovateľov trhu práce v Slovenskej republike a v Rakúsku - Pasiar, Ladislav, 1984-
Vývoj ukazovateľov trhu práce v Rakúsku. Politika trhu práce v Rakúsku. Vývoj ukazovateľov trhu práce v SAlovenskej republike.