Riaditeľ školy v procese určovania osobných a pracovných cieľov - Pisoňová, Mária
Správny postup pri definovaní dlhodobých cieľov a s tým súvisiacich jednotlivých úloh. Základný koncept riadenia, predstavujúceho jednotlivé fázy procesu určovania cieľov. Zásada SMART: s-specific (špecifický), m-measurable (merateľný), a-agreed (akceptovateľný), r-realistic (reálny), t-time-bound (časovo ohraničený).